015 - 666 74 10

Jurist arbeidsrecht nodig in Leiden?

Alles over het contractenrecht in Leiden

Ook voor juridisch advies omtrent het contractenrecht kunt u bij ons kantoor in Leiden terecht. Een fout of onvolledigheid in een contract kan grote (financiële) gevolgen hebben. Voordat u een contract opstelt is het daarom raadzaam om de kritische blik van een jurist te raadplegen.

Het contractenrecht is complexer dan u denkt. Een verkeerde zin, niet voldoen aan een belangrijke voorwaarde of een alinea die op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden: een klein foutje kan voor grote problemen zorgen. Onze juristen hebben de kennis en kunde op het gebied van contractenrecht en zijn bovendien altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Een arbeidsovereenkomst opstellen

Dit onderdeel van het recht komt binnen het arbeidsrecht vooral kijken als het gaat om de arbeidsovereenkomst tussen werkgever en werknemer. Het gaat dan met name om zaken als de duur en de beëindiging van overeenkomsten. Het belang van goed opgestelde contracten wordt nog wel eens onderschat en vaak pas erkend op het moment dat het al te laat is.

Twijfelt u als werknemer of werkgever over de inhoud van een overeenkomst? Of wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van het contractenrecht? Neem dan direct contact op met ons kantoor in de regio Leiden. Wilt u een samenwerkingscontract opstellen? Dan helpen wij u daar ook mee.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Binnenstad-Zuid, Binnenstad-Noord, Stationsdistrict, Leiden Noord, Roodenburgerdistrict, Bos- en Gasthuisdistrict, Morsdistrict en Boerhaavedistrict.

Hoofdvestiging