071 - 799 84 22

Arbeidsrecht advocaat nodig in Leiden?

Niet eens met ontslag in Leiden of omstreken

Uw werkgever laat u weten dat het bedrijf u niet langer nodig heeft. Er kunnen verschillende redenen voor ontslag zijn. Misschien bent u niet meer geschikt voor het werk dat u doet of ze moeten u laten gaan vanwege economische redenen. Het is belangrijk alert te zijn als u ontslagen wordt, want het kan zo zijn dat u onterecht ontslagen wordt. In dat geval moet u uw onterechte ontslag aanvechten.

Krijgt u ontslag? Schrijf dan altijd een brief aan uw werkgever waarin u bezwaar maakt tegen het ontslag. U schrijft daarin dat u het niet eens bent met het ontslag en ook dat u zich beschikbaar stelt voor werk. U heeft dan een bewijs dat u zich verweert tegen het ontslag. In Leiden kunnen onze arbeidsrecht advocaten u helpen uw baan te behouden. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Bezwaar tegen ontslag op staande voet

Bij ontslag op staande voet raakt u opeens uw inkomen kwijt en krijgt u geen uitkering. Ontslag op staande voet aanvechten is daardoor nog belangrijker. Neem bij ontslag op staande voet direct contact met ons op. Dan helpen wij u met de juridische procedure. U kunt elke laatste vrijdag van de maand zo bij ons binnenlopen voor een gratis intakegesprek. Wij adviseren u graag over uw situatie.

Berntsen Mulder Advocaten

Bij Berntsen Mulder Advocaten zijn wij naast andere rechtsgebieden ook gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsrecht advocaten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht en publiceren regelmatig artikelen over actualiteiten.

Heeft u ondersteuning of advies nodig bij een zaak binnen het arbeidsrecht? Matthijs Mulder en Jacomien Kapteijn zijn onze ervaren arbeidsrecht advocaten en helpen u graag. Wij hebben gratis inloopspreekuren waar u terecht kunt voor vrijblijvend juridisch advies. Voor kwesties binnen het arbeidsrecht kunt u bij ons terecht op elke laatste vrijdag van de maand tussen 11.00 en 12.00 uur.

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

  • Persoonlijke en betrokken aanpak
  • Professioneel juridisch advies
  • Advocaten met jarenlange ervaring

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Binnenstad-Zuid, Binnenstad-Noord, Stationsdistrict, Leiden Noord, Roodenburgerdistrict, Bos- en Gasthuisdistrict, Morsdistrict en Boerhaavedistrict.

Hoofdvestiging

Menu Title