015 - 666 74 10

Jurist arbeidsrecht nodig in Leiden?

Niet eens met ontslag in Leiden of omstreken

Uw werkgever laat u weten dat het bedrijf u niet langer nodig heeft. Er kunnen verschillende redenen voor ontslag zijn. Misschien bent u niet meer geschikt voor het werk dat u doet of ze moeten u laten gaan vanwege economische redenen. Het is belangrijk alert te zijn als u ontslagen wordt, want het kan zo zijn dat u onterecht ontslagen wordt. In dat geval moet u uw onterechte ontslag aanvechten.

Krijgt u ontslag? Schrijf dan altijd een brief aan uw werkgever waarin u bezwaar maakt tegen het ontslag. U schrijft daarin dat u het niet eens bent met het ontslag en ook dat u zich beschikbaar stelt voor werk. U heeft dan een bewijs dat u zich verweert tegen het ontslag. In Leiden kunnen onze arbeidsrecht juristen u helpen uw baan te behouden. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Bezwaar tegen ontslag op staande voet

Bij ontslag op staande voet raakt u opeens uw inkomen kwijt en krijgt u geen uitkering. Ontslag op staande voet aanvechten is daardoor nog belangrijker. Neem bij ontslag op staande voet direct contact met ons op. Dan helpen wij u met de juridische procedure. U kunt elke laatste vrijdag van de maand zo bij ons binnenlopen voor een gratis intakegesprek. Wij adviseren u graag over uw situatie.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Binnenstad-Zuid, Binnenstad-Noord, Stationsdistrict, Leiden Noord, Roodenburgerdistrict, Bos- en Gasthuisdistrict, Morsdistrict en Boerhaavedistrict.

Hoofdvestiging