071 - 799 84 22

Arbeidsrecht advocaat nodig in Leiden?

Conflict op het werk in Leiden?

Een conflict tussen een werknemer en werkgever of tussen werknemers onderling wordt ook wel een arbeidsconflict genoemd. Als een arbeidsconflict lang voortduurt en de onenigheid niet kan worden opgelost, kan dit grote gevolgen hebben. Arbeidsconflicten brengen bovendien veel kosten met zich mee. Behalve de kosten van het verzuim komen daar vaak kosten door verloren tijd, werkstress, verminderde productie en slechte motivatie bij. Genoeg reden dus om een conflict niet te laten escaleren. Komt u er samen niet uit? Dan is bemiddeling of tussenkomst van een arbeidsrecht advocaat wellicht noodzakelijk. In de regio Leiden kunnen onze arbeidsrecht specialisten u bijstaan in een dergelijke situatie.

Hulp bij een arbeidsconflict in Leiden

Een arbeidsconflict kan ontstaan door een geschil over bijvoorbeeld het wel of niet verlengen van een arbeidscontract, arbeidsongeschiktheid of onenigheid omtrent nieuwe taken.

Een conflict met uw werkgever of werknemer kan erg vervelend zijn. Dit kan namelijk veel invloed hebben op uw werkrelatie. Om ervoor te zorgen dat de situatie niet uit de hand loopt is het aan te raden om juridisch advies in te winnen. Onze arbeidsrecht advocaten in de regio Leiden informeren u graag over wat u het beste kunt doen in uw situatie. Mocht het zover komen, dan staan wij u natuurlijk ook graag bij in de rechtszaal. Neem voor meer informatie over hulp bij een arbeidsconflict contact met ons op door te bellen naar 071 - 799 84 22.

Berntsen Mulder Advocaten

Bij Berntsen Mulder Advocaten zijn wij naast andere rechtsgebieden ook gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsrecht advocaten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht en publiceren regelmatig artikelen over actualiteiten.

Heeft u ondersteuning of advies nodig bij een zaak binnen het arbeidsrecht? Matthijs Mulder en Jacomien Kapteijn zijn onze ervaren arbeidsrecht advocaten en helpen u graag. Wij hebben gratis inloopspreekuren waar u terecht kunt voor vrijblijvend juridisch advies. Voor kwesties binnen het arbeidsrecht kunt u bij ons terecht op elke laatste vrijdag van de maand tussen 11.00 en 12.00 uur.

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

  • Persoonlijke en betrokken aanpak
  • Professioneel juridisch advies
  • Advocaten met jarenlange ervaring

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Binnenstad-Zuid, Binnenstad-Noord, Stationsdistrict, Leiden Noord, Roodenburgerdistrict, Bos- en Gasthuisdistrict, Morsdistrict en Boerhaavedistrict.

Hoofdvestiging

Menu Title