015 - 666 74 10

Jurist arbeidsrecht nodig in Leiden?

Alles over het ontslagrecht in Leiden

Het ontslagrecht valt onder het arbeidsrecht en bevat alle regelingen voor werkgevers en werknemers rondom ontslag. Veel werknemers en werkgevers weten niet welke regelingen zijn opgenomen in het ontslagrecht. Vooral binnen het ontslagrecht is het erg belangrijk dat u zich bewust bent van uw rechten en plichten. U wilt geen uitkering mislopen. Of u wilt als werkgever niet in moeilijkheden komen als blijkt dat u uw werknemer helemaal niet had mogen ontslaan. Het is dus van belang dat u op de hoogte bent van uw rechten en plichten. In Leiden kunt u voor informatie over alle kwesties binnen het ontslagrecht terecht bij Corbeij Juridisch Advies.

Uw ontslagspecialist in Leiden

Heeft u een jurist die gespecialiseerd is in ontslagrecht nodig omdat u bijvoorbeeld ontslagen bent? Bij Corbeij Juridisch Advies in Leiden bent u aan het juiste adres. Wij helpen u met alle zaken rondom ontslag. Wilt u als werkgever meer weten over ontslagregelingen? Wij helpen u graag.

Uw werknemer kan altijd tegen het ontslag in gaan. Uw redenen voor het ontslaan van de medewerker zullen dan worden getoetst door de (kanton)rechter of het UWV. Wij informeren u graag over uw mogelijkheden en kunnen uw kans van slagen inschatten. Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Binnenstad-Zuid, Binnenstad-Noord, Stationsdistrict, Leiden Noord, Roodenburgerdistrict, Bos- en Gasthuisdistrict, Morsdistrict en Boerhaavedistrict.

Hoofdvestiging