071 - 799 84 22

Arbeidsrecht advocaat nodig in Leiden?

Alles over het ontslagrecht in Leiden

Het ontslagrecht valt onder het arbeidsrecht en bevat alle regelingen voor werkgevers en werknemers rondom ontslag. Veel werknemers en werkgevers weten niet welke regelingen zijn opgenomen in het ontslagrecht. Vooral binnen het ontslagrecht is het erg belangrijk dat u zich bewust bent van uw rechten en plichten. U wilt geen uitkering mislopen. Of u wilt als werkgever niet in moeilijkheden komen als blijkt dat u uw werknemer helemaal niet had mogen ontslaan. Het is dus van belang dat u op de hoogte bent van uw rechten en plichten. In Leiden kunt u voor informatie over alle kwesties binnen het ontslagrecht terecht bij Berntsen Mulder Advocaten.

Uw ontslagspecialist in Leiden

Heeft u een advocaat ontslagrecht nodig omdat u bijvoorbeeld ontslagen bent? Bij Berntsen Mulder Advocaten in Leiden bent u aan het juiste adres. Wij helpen u met alle zaken rondom ontslag. Wilt u als werkgever meer weten over ontslagregelingen? Wij helpen u graag.

Uw werknemer kan altijd tegen het ontslag in gaan. Uw redenen voor het ontslaan van de medewerker zullen dan worden getoetst door de (kanton)rechter of het UWV. Wij informeren u graag over uw mogelijkheden en kunnen uw kans van slagen inschatten. Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Berntsen Mulder Advocaten

Bij Berntsen Mulder Advocaten zijn wij naast andere rechtsgebieden ook gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze arbeidsrecht advocaten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht en publiceren regelmatig artikelen over actualiteiten.

Heeft u ondersteuning of advies nodig bij een zaak binnen het arbeidsrecht? Matthijs Mulder en Jacomien Kapteijn zijn onze ervaren arbeidsrecht advocaten en helpen u graag. Wij hebben gratis inloopspreekuren waar u terecht kunt voor vrijblijvend juridisch advies. Voor kwesties binnen het arbeidsrecht kunt u bij ons terecht op elke laatste vrijdag van de maand tussen 11.00 en 12.00 uur.

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

  • Persoonlijke en betrokken aanpak
  • Professioneel juridisch advies
  • Advocaten met jarenlange ervaring

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Binnenstad-Zuid, Binnenstad-Noord, Stationsdistrict, Leiden Noord, Roodenburgerdistrict, Bos- en Gasthuisdistrict, Morsdistrict en Boerhaavedistrict.

Hoofdvestiging

Menu Title